Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Winemaking: Fermenting, Pressing, Bottling, and Aging: An Introduction to Oenology

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Winemaking: Fermenting, Pressing, Bottling, and Aging: An Introduction to Oenology Karl Yendell
Libristo kód: 17547505
Nakladateľstvo Createspace Independent Publishing Platform, november 2015
Oenology (enology in American English) is the science and study of all aspects of wine and winemakin... Celý popis
? points 72 b
28.70
Skladom u dodávateľa Odosielame za 19-25 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


Postmodern Winemaking Clark Smith / Pevná
common.buy 33.05
Techniques in Home Winemaking Daniel Pambianchi / Brožovaná
common.buy 19.20
Solar Energy in the Winemaking Industry Mervyn Smyth / Brožovaná
common.buy 186.62
Master Winemaking / Brožovaná
common.buy 17.68
Cartas desde mi celda Gustavo Adolfo Becquer / Brožovaná
common.buy 7.17

Oenology (enology in American English) is the science and study of all aspects of wine and winemaking except vine-growing and grape-harvesting, which form a subfield called viticulture. "Viticulture and oenology" is a common designation for training progra

Informácie o knihe

Celý názov Winemaking: Fermenting, Pressing, Bottling, and Aging: An Introduction to Oenology
Autor Karl Yendell
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Brožovaná
Dátum vydania 2015
Počet strán 62
EAN 9781519193216
ISBN 1519193211
Libristo kód 17547505
Váha 168
Rozmery 216 x 280 x 3
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet