Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Taste of Bread Raymond Calvel
Libristo kód: 05258995
Nakladateľstvo Springer-Verlag New York Inc., október 2013
At last, Raymond Calvel's Le Gout du Pain is available in English, translated by Ronald Wirtz. Mr. C... Celý popis
? points 406 b
161.51
Skladom u dodávateľa v malom množstve Odosielame za 3-5 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
A Good Girl's Guide to Murder Holly Jackson / Brožovaná
common.buy 8.14
TOP VÝPREDAJ
Boys Omnibus Vol. 1 TPB Garth Ennis / Brožovaná
common.buy 30.48
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Pevná
common.buy 41.85
TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Pevná
common.buy 28.77
TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Pevná
common.buy 48.09
TOP
Nier: Automata - Yorha Boys Yoko Taro / Brožovaná
common.buy 14.58
TOP VÝPREDAJ
All Rhodes Lead Here Mariana Zapata / Brožovaná
common.buy 11.36
TOP
SpongeBob Comics: Book 1: Silly Sea Stories Stephen Hillenburg / Brožovaná
common.buy 11.87
TOP
The Bread Baker's Apprentice Peter Reinhart / Pevná
common.buy 32.80
Coach Patrick Mouratoglou / Brožovaná
common.buy 15.29
No Nonsense Spanish Workbook Caitlin H Cuneo / Brožovaná
common.buy 16.70

At last, Raymond Calvel's Le Gout du Pain is available in English, translated by Ronald Wirtz. Mr. Calvel is known throughout the world for his research on the production of quality French and European hearth breads. §§The Taste of Bread is a thorough guide to the elements and principles behind the production of good-tasting bread, including a broad variety of bread products as flavored breads, breadsticks, croissants, brioches, and other regional baked goods. Each important aspect of the process is covered:§§wheat and milling §§characteristics of breadmaking flour §§dough composition§§oxidation in the mixing process§§leavening and fermentation §§effects of dough division and formation §§baking and equipment§§storage§§The English edition provides notes and information specifically on the use of North American flours and includes recipes in both metric and US units. Enhanced with new black-and-white and color photography, The Taste of Bread will be a key resource for bakers and other culinary professionals and students who must understand the complex elements that yield quality breads.§

Informácie o knihe

Celý názov Taste of Bread
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Brožovaná
Dátum vydania 2013
Počet strán 207
EAN 9781475768114
ISBN 1475768117
Libristo kód 05258995
Váha 620
Rozmery 212 x 280 x 13
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet