Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Physiology of Taste - Harder's Book of Practical American Cookery

Kniha Physiology of Taste - Harder's Book of Practical American Cookery Jules Arthur Harder
Libristo kód: 16192245
Nakladateľstvo Hansebooks, apríl 2017
The Physiology of Taste - Harder's Book of Practical American Cookery - Volume I is an unchanged, hi... Celý popis
? points 111 b
44.08
Skladom u dodávateľa Odosielame za 15-20 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


The Physiology of Taste - Harder's Book of Practical American Cookery - Volume I is an unchanged, high-quality reprint of the original edition of 1885. Hansebooks is editor of the literature on different topic areas such as research and science, travel and expeditions, cooking and nutrition, medicine, and other genres. As a publisher we focus on the preservation of historical literature. Many works of historical writers and scientists are available today as antiques only. Hansebooks newly publishes these books and contributes to the preservation of literature which has become rare and historical knowledge for the future.

Informácie o knihe

Celý názov Physiology of Taste - Harder's Book of Practical American Cookery
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Brožovaná
Dátum vydania 2017
Počet strán 466
EAN 9783744763752
ISBN 3744763757
Libristo kód 16192245
Nakladateľstvo Hansebooks
Váha 603
Rozmery 148 x 210 x 26
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet