Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Secrets of Meat Curing and Sausage Makin: How to Cure Ham, Shoulders, Bacon, Corned Beef, Etc., and How to Make All Kinds of Sausages, Etc., and Compl

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Secrets of Meat Curing and Sausage Makin: How to Cure Ham, Shoulders, Bacon, Corned Beef, Etc., and How to Make All Kinds of Sausages, Etc., and Compl B. Heller
Libristo kód: 12091341
Nakladateľstvo APPLEWOOD, december 2000
Chicago-based B. Heller & Co.'s 1922 "Secrets of Meat Curing..." is an authoritative guide to the sa...
? points 53 b
20.98
50 % šanca Prehľadáme celý svet Kedy knihu dostanem?

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


European Company Law Stefan Grundmann / Brožovaná
common.buy 293.62
Apple Tree Yard Louise Doughty / Brožovaná
common.buy 17.05
Star Bright SHEILA TRACY / Brožovaná
common.buy 22.60

Chicago-based B. Heller & Co.'s 1922 "Secrets of Meat Curing..." is an authoritative guide to the safe and delicious curing of meat products.

Informácie o knihe

Celý názov Secrets of Meat Curing and Sausage Makin: How to Cure Ham, Shoulders, Bacon, Corned Beef, Etc., and How to Make All Kinds of Sausages, Etc., and Compl
Autor B. Heller
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Brožovaná
Dátum vydania 2001
Počet strán 308
EAN 9781429010061
ISBN 1429010061
Libristo kód 12091341
Nakladateľstvo APPLEWOOD
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet