Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Seafood: Resources, Nutritional Composition, and Preservation

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Seafood: Resources, Nutritional Composition, and Preservation Z.E. Sikorski
Libristo kód: 06721292
Nakladateľstvo Taylor & Francis Inc, apríl 1990
Focuses on marine food composition as it relates to nutrition. This book describes the biological an... Celý popis
? points 1944 b
775.59
Skladom u dodávateľa Odosielame za 9-12 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


Focuses on marine food composition as it relates to nutrition. This book describes the biological and technical factors which effect the availability and quality of seafood resources and provides information on the biochemical changes, functional properties, contents, and biological value of the main components of the major marine food organisms.

Informácie o knihe

Celý názov Seafood: Resources, Nutritional Composition, and Preservation
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 1990
Počet strán 256
EAN 9780849359859
ISBN 9780849359859
Libristo kód 06721292
Nakladateľstvo Taylor & Francis Inc
Váha 689
Rozmery 178 x 254 x 15
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet