Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Reología y análisis de la textura de los alimentos

Jazyk ŠpanielčinaŠpanielčina
Kniha Brožovaná
Kniha Reología y análisis de la textura de los alimentos Alain-Claude Roudot
Libristo kód: 12987547
Nakladateľstvo Editorial Acribia, S.A., september 2004
? points 54 b
21.68
Skladom u dodávateľa Odosielame za 4-6 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
A Wrinkle in Time Madeleine L'Engle / Brožovaná
common.buy 8.26
TOP
Leonardo. The Complete Paintings and Drawings LEONARDO DA VINCI / Pevná
common.buy 201.18
Starfinder RPG: Galactic Magic Paizo Staff / Pevná
common.buy 39.74
La balada de Iza MAGDA SZABO / Brožovaná
common.buy 13.31
Algorithms of Oppression Safiya Umoja Noble / Brožovaná
common.buy 31.17
Slepy trop Jorn Lier Horst / Brožovaná
common.buy 6.04
La huelga de los poetas Rafael Cansinos Assens / Brožovaná
common.buy 25.72
El hombre absoluto / Brožovaná
common.buy 16.13
Windows 8.1 Jesús Martín Alloza / Brožovaná
common.buy 31.97
La ventaja del agresor / Brožovaná
common.buy 42.27

Informácie o knihe

Celý názov Reología y análisis de la textura de los alimentos
Jazyk Španielčina
Väzba Kniha - Brožovaná
Dátum vydania 2004
Počet strán 220
EAN 9788420010380
ISBN 8420010383
Libristo kód 12987547
Nakladateľstvo Editorial Acribia, S.A.
Rozmery 170 x 240
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet