Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Potential of Blanquilla pear variety for producing pear spirits

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Potential of Blanquilla pear variety for producing pear spirits Laura Garcia Llobodanin
Libristo kód: 06828331
Nakladateľstvo VDM Verlag, október 2009
Fruit spirits are produced and consumed in many countries all over the world. Their production proce... Celý popis
? points 219 b
87.47
Skladom u dodávateľa Odosielame za 15-20 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
Read People Like a Book Patrick King / Brožovaná
common.buy 25.21
Understanding Scripture C. John Collins / Brožovaná
common.buy 18.45
Building a Better Man Hector Torres / Pevná
common.buy 167.98
Advancing Democracy Amilcar Shabazz / Brožovaná
common.buy 51.35
Legal Orderings and Economic Institutions Antonio Nicita / Pevná
common.buy 222.67
Reckless Disregard Robert "Buzz" Patterson / Pevná
common.buy 22.79
Socio-Psychological Differentials of Female Tribals T. Onima Reddy / Brožovaná
common.buy 88.48
Eastern and Cross Cultural Management N. K. Singh / Brožovaná
common.buy 61.44
User-Centric Networking Alessandro Aldini / Pevná
common.buy 61.44
King of Cavanon Edward C Baker / Brožovaná
common.buy 17.75

Fruit spirits are produced and consumed in many countries all over the world. Their production process involves many steps, each one of them having a considerable importance in the quality of the product obtained. The present book studies the potential of the Blanquilla pear for producing pear spirits. The research has been focused in the influence of three main aspects: the raw material used, the fermentation process, and the distillation process. The main volatile compounds present in the pear spirits obtained were identified and quantified, in order to determine how each of the aforementioned aspects affect their quality. The author intends by this way, to define the best operating conditions to produce a good quality pear spirit.

Informácie o knihe

Celý názov Potential of Blanquilla pear variety for producing pear spirits
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Brožovaná
Dátum vydania 2009
Počet strán 204
EAN 9783639203417
ISBN 3639203410
Libristo kód 06828331
Nakladateľstvo VDM Verlag
Váha 304
Rozmery 152 x 229 x 12
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet