Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

New Topics in Food Engineering

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha New Topics in Food Engineering
Libristo kód: 06435642
Nakladateľstvo Nova Science Publishers Inc, jún 2011
In the development of food engineering, one of the many challenges is to employ modern tools and kno... Celý popis
? points 753 b
300.20
50 % šanca Prehľadáme celý svet Kedy knihu dostanem?

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


Welcome Audio CD Set (2 CDs) Leo Jones / Audio CD
common.buy 61.93
Resolving Community Conflicts and Problems Roger Lohmann / Pevná
common.buy 80.39
New Jerusalem Edward V Moore / Brožovaná
common.buy 20.06
PRIPRAVUJEME
On the Public Agenda David Stratman / Brožovaná
common.buy 22.89

In the development of food engineering, one of the many challenges is to employ modern tools and knowledge to develop new products and processes. This book presents topical research in the study of food engineering, including tempering, polymorphism and fat crystallisation during industrial chocolate manufacture.

Informácie o knihe

Celý názov New Topics in Food Engineering
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2011
Počet strán 336
EAN 9781612095998
ISBN 9781612095998
Libristo kód 06435642
Nakladateľstvo Nova Science Publishers Inc
Váha 770
Rozmery 182 x 260 x 24
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet