Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Natural Flavours, Fragrances, and Perfumes - Chemistry, Production, and Sensory Approach

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Natural Flavours, Fragrances, and Perfumes - Chemistry, Production, and Sensory Approach
Libristo kód: 24735697
Nakladateľstvo Wiley-VCH Verlag GmbH, marec 2023
This book presents novel ideas in the processes involved in producing plant derived functional produ... Celý popis
? points 324 b
129.14
Skladom u dodávateľa Odosielame za 3-5 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
Tomorrow, and Tomorrow, and Tomorrow Gabrielle Zevin / Brožovaná
common.buy 12.00
TOP
Abstract Painting / Brožovaná
common.buy 15.23
TOP
Perfumes Luca Turin / Brožovaná
common.buy 18.25
TOP
Shuggie Bain Douglas Stuart / Brožovaná
common.buy 9.78
TOP
Scent and Chemistry - The Molecular World of Odors Gunther Ohloff / Brožovaná
common.buy 83.73
TOP
Hard Boiled (second Edition) Geof Darrow / Brožovaná
common.buy 17.14
TOP
Flavor Equation / Pevná
common.buy 29.45
TOP
The Book of Perfumes Eugene Rimmel / Brožovaná
common.buy 38.73
PRIPRAVUJEME
Atlas of Perfumed Botany Karin Doering-Froger / Pevná
common.buy 26.12
Batman: Wayne Family Adventures Volume Two Starbite / Brožovaná
common.buy 12.50
Magika Swordsman and Summoner Vol. 16 Monrin / Brožovaná
common.buy 11.09
Collins Birds of the World Norman Arlott / Pevná
common.buy 74.96
Micro Tattoos Sven Rayen / Pevná
common.buy 36.72
In Search of Perfumes Stephanie Smee / Pevná
common.buy 20.27

This book presents novel ideas in the processes involved in producing plant derived functional products from characteristic flavors arising as of complex interactions between hundreds of molecules to the physiological variables affecting flavor perception, highlighting the production and analysis techniques. Some chapters focus on the biosynthesis and metabolic pathways for the development of functional products of natural origin from plants. Additional chapters focus on the advances in flavor science and technology in the field of effective delivery of flavor materials, challenges in their retention and release.

Informácie o knihe

Celý názov Natural Flavours, Fragrances, and Perfumes - Chemistry, Production, and Sensory Approach
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2023
Počet strán 256
EAN 9783527347087
ISBN 3527347089
Libristo kód 24735697
Nakladateľstvo Wiley-VCH Verlag GmbH
Rozmery 170 x 244
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet