Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Microorganisms in Foods 5 International Commission on Microbiological Specifications for Foods (ICMSF)
Libristo kód: 01386409
Nakladateľstvo Chapman and Hall, jún 1996
The control of food safety in modern food processing relies upon HACCP and other systems that identi... Celý popis
? points 1039 b
413.60
Skladom u dodávateľa v malom množstve Odosielame za 13-16 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
Get Started in Beginner's Greek: Teach Yourself Aristarhos Matsukas / Pevná
common.buy 25.18
Malá noční můra Ondřej Červinka / Brožovaná
common.buy 1.10
Perfect (Teacher) Coach Terri Broughton / Pevná
common.buy 14.30
Hormone Receptors in Breast Cancer Suzanne A.W. Fuqua / Pevná
common.buy 159.19
CAS and Football: Landmark Cases Alexander Wild / Pevná
common.buy 120.90
Static Analysis Patrick Cousot / Brožovaná
common.buy 61.35
Let the Servant Church Arise Barbara DeGrote-Sorensen / Brožovaná
common.buy 13.09
Advances in Gabor Analysis Hans G. Feichtinger / Pevná
common.buy 120.90
Kosher Harry Nick Grosso / Brožovaná
common.buy 16.72

The control of food safety in modern food processing relies upon HACCP and other systems that identify hazards and define processes to control them. These demand a thorough understanding of the properties of microbial pathogens under all the conditions that could be found in foods and the food processing environment. Detailed information about each of the main organisms responsible for causing microbial food poisoning is presented here in an accessible and systematic way. An overview of key properties for each organism is followed by a series of tables detailing the response of the organism under a range of variable conditions. This information has been prepared by the International Commission for the Microbiological Specifications of Foods (ICMSF).

Informácie o knihe

Celý názov Microorganisms in Foods 5
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 1996
Počet strán 514
EAN 9780412473500
ISBN 041247350X
Libristo kód 01386409
Nakladateľstvo Chapman and Hall
Váha 894
Rozmery 165 x 234 x 35
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet