Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Microbiology and Biochemistry of Cheese and Fermented Milk

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Microbiology and Biochemistry of Cheese and Fermented Milk B.A. Law
Libristo kód: 02179821
Nakladateľstvo Springer, Berlin, február 2012
This new edition follows the successful structure of the first edition bringing together information... Celý popis
? points 467 b
186.32
Skladom u dodávateľa v malom množstve Odosielame za 13-16 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
Of Blood and Fire Ryan Cahill / Pevná
common.buy 36.63
TOP
Anime Chef Cookbook Nadine Estero / Pevná
common.buy 19.07
TOP
Art of Deus Ex Universe Paul Davies / Pevná
common.buy 32.69
Urban Watercolor Sketching Felix Scheinberger / Brožovaná
common.buy 19.07
Motherhood / Brožovaná
common.buy 14.73
Her Dark Wings / Brožovaná
common.buy 8.67
Cook You Want to Be / Pevná
common.buy 27.55
Routledge Companion to Medieval Warfare Jim Bradbury / Brožovaná
common.buy 55.71
L'Echelle Des Moines Guigues II Le Chartreux / Brožovaná
common.buy 17.45
Kommunikations-Controlling mit der Balanced Scorecard Susanne Laberenz / Brožovaná
common.buy 86.29
German Professions, 1800-1950 Geoffrey Cocks / Pevná
common.buy 302.70
Real Voices Philip Davis / Brožovaná
common.buy 123.23
Meditaciones sobre la verdad última Consuelo Martín Pérez / Brožovaná
common.buy 11.29
Hexenhammer. zweiter Teil akob Sprenger - Heinrich Kramer (Institoris) / Brožovaná
common.buy 30.57
Beitrag zur Lehre von den psychischen Epidemien Wilhelm Weygandt / Brožovaná
common.buy 63.68

This new edition follows the successful structure of the first edition bringing together information on a wide range of fermented dairy products. It takes particular account of the profound influence that modern biotechnological sciences are having on the traditional biotechnology of dairy fermentations. For example, the taxonomy of lactic acid bacteria and of dairy pathogenic bacteria has been revolutionized in the past decade by the adoption of molecular biology techniques. Another important feature is the inclusion of a new chapter on the sensory evaluation of dairy flavors. This is a book for dairy scientists and technologists, both industrial and academic, particularly food chemists, dairy microbiologists and biotechnologists. It will also be an essential reference source for those in product development, processing and marketing, as well as regulatory officials in dairy companies and government laboratories.

Informácie o knihe

Celý názov Microbiology and Biochemistry of Cheese and Fermented Milk
Autor B.A. Law
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Brožovaná
Dátum vydania 2012
Počet strán 365
EAN 9781461284277
ISBN 1461284279
Libristo kód 02179821
Nakladateľstvo Springer, Berlin
Váha 593
Rozmery 154 x 236 x 21
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet