Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Jikifu - A Japanese Aesthetics of Taste

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Jikifu - A Japanese Aesthetics of Taste Yoshiaki Nishino
Libristo kód: 10930025
Nakladateľstvo University of Tokyo Press, september 2017
? points 219 b PRIPRAVUJEME PRIPRAVUJEME
87.27
Čaká sa dotlač Termín neznámy Termín neznámy

30 dní na vrátenie tovaru


Zákazníci tiež kúpili


TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Pevná
common.buy 48.12
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Pevná
common.buy 35.10
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Pevná
common.buy 41.86
TOP
Mastering Pizza Marc Vetri / Pevná
common.buy 25.52
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Pevná
common.buy 48.93
TOP
Eleven Madison Park: The Next Chapter Daniel Humm / Pevná
common.buy 59.22
TOP
Fruits and Nuts FERRANDI Paris / Pevná
common.buy 26.73
Chocolate Ferrandi Paris / Pevná
common.buy 26.63
Mastering Bread Marc Vetri / Pevná
common.buy 27.33
Silver Spoon Classic Phaidon / Pevná
common.buy 46.81
Modern French Pastry Cheryl Wakerhauser / Pevná
common.buy 21.68
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Pevná
common.buy 37.73
Missoni Family Cookbook Francesco Maccapani Missoni / Pevná
common.buy 71.43
PRIPRAVUJEME
Pasta Antonio Carluccio / Pevná
common.buy 17.34

Informácie o knihe

Celý názov Jikifu - A Japanese Aesthetics of Taste
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2017
Počet strán 160
EAN 9784130802192
ISBN 9784130802192
Libristo kód 10930025
Nakladateľstvo University of Tokyo Press
Váha 1082
Rozmery 297 x 213 x 26
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Pevná
common.buy 73.34
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Pevná
common.buy 35.00
TOP
Nobu: The Cookbook Nobuyuki Matsuhisa / Pevná
common.buy 29.75
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 91.71
TOP
Complete Robuchon Joel Robuchon / Pevná
common.buy 27.33
TOP
Mastering Pasta David Joachim / Pevná
common.buy 25.21
My Kitchen Table: 100 Pasta Recipes Antonio Carluccio / Brožovaná
common.buy 13.31
NoMad Cookbook Daniel Humm / Pevná
common.buy 86.46
Nobu Vegetarian Cookbook Nobu Matsuhisa / Pevná
common.buy 25.21
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Pevná
common.buy 66.88
Mozza Cookbook Nancy Silverton / Pevná
common.buy 30.16
PRIPRAVUJEME
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Pevná
common.buy 45.70
PRIPRAVUJEME
Edomae Sushi: Art, Tradition, Simplicity Kikuo Shimizu / Pevná
common.buy 17.44
PRIPRAVUJEME
Nobu Step by Step Nobu Matsuhisa / Pevná
common.buy 34.40
Italian Cooking School, Ice Cream The Silver Spoon Kitchen / Brožovaná
common.buy 12.90

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet