Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Introduction to Food Chemistry

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Introduction to Food Chemistry Richard Owusu-Apenten
Libristo kód: 24622017
Nakladateľstvo Taylor & Francis Ltd, jún 2019
Providing a thorough introduction to the core areas of food science specified by the Institute of Fo... Celý popis
? points 234 b
93.32
Skladom u dodávateľa Odosielame za 9-12 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


Providing a thorough introduction to the core areas of food science specified by the Institute of Food Technologists, Introduction to Food Chemistry focuses on principles rather than commodities and balances facts with explanations. The text covers the maj

Informácie o knihe

Celý názov Introduction to Food Chemistry
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Brožovaná
Dátum vydania 2019
Počet strán 272
EAN 9780367393489
ISBN 0367393484
Libristo kód 24622017
Nakladateľstvo Taylor & Francis Ltd
Váha 524
Rozmery 253 x 177 x 22
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet