Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Introduction to Food Chemistry

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Introduction to Food Chemistry Richard Owusu-Apenten
Libristo kód: 06699393
Nakladateľstvo Taylor & Francis Inc, december 2004
Presenting an introduction to the core areas of food science specified by the Institute of Food Tech... Celý popis
? points 641 b
255.76
Skladom u dodávateľa Odosielame za 9-12 dní

30 dní na vrátenie tovaru

Presenting an introduction to the core areas of food science specified by the Institute of Food Technologists, this book focuses on principles rather than commodities and balances facts with explanations. It covers the major areas of food science, including food chemistry, food analysis and methods for quality assurance and nutrition.

Informácie o knihe

Celý názov Introduction to Food Chemistry
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2004
Počet strán 270
EAN 9780849317248
ISBN 9780849317248
Libristo kód 06699393
Nakladateľstvo Taylor & Francis Inc
Váha 660
Rozmery 178 x 254 x 25
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet