Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Improving Food Quality with Novel Food Processing Technologies

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Improving Food Quality with Novel Food Processing Technologies
Libristo kód: 06697009
Nakladateľstvo Taylor & Francis Inc, december 2014
? points 805 b
320.24
50 % šanca Prehľadáme celý svet Kedy knihu dostanem?

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


Globalization: The Reader John Beynon / Brožovaná
common.buy 33.62
Mathematical Analysis Explained Neil A. Watson / Brožovaná
common.buy 31.90
Genomics In Asia Margaret Sleeboom-Faulkner / Brožovaná
common.buy 22.54
Commercialization of Genetic Research Timothy A. Caulfield / Brožovaná
common.buy 185.84

Informácie o knihe

Celý názov Improving Food Quality with Novel Food Processing Technologies
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2014
Počet strán 484
EAN 9781466507241
ISBN 9781466507241
Libristo kód 06697009
Nakladateľstvo Taylor & Francis Inc
Váha 846
Rozmery 163 x 242 x 32
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet