Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Handbook of Starch Hydrolysis Products and their Derivatives

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Handbook of Starch Hydrolysis Products and their Derivatives S. Z. Dziedzic
Libristo kód: 01391954
Nakladateľstvo Springer, Berlin, november 1994
Starch hydrolysis products are arguably the most versatile of all food sugar ingredients because the... Celý popis
? points 467 b
185.76
Skladom u dodávateľa v malom množstve Odosielame za 13-16 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
Becoming Supernatural Joe Dispenza / Brožovaná
common.buy 20.12
Fraud Zadie Smith / Pevná
common.buy 20.22
Zpráva Nanebevzatých Mistrů Bob Frissell / Brožovaná
common.buy 9.15
LAVINIA FONTANA, PINTORA (1552-1614) ROMEO GALLI / Pevná
common.buy 10.56
BASHER SCIENCE PHYSICS Dan Green / Brožovaná
common.buy 8.64
Light and Fast Organisation Patrick Hollingworth / Brožovaná
common.buy 24.85
Python for Signal Processing Jose Unpingco / Pevná
common.buy 174.90
Essential Spinoza Benedictus de Spinoza / Brožovaná
common.buy 31.99
Multi-Layered Transcription Nicole Muller / Brožovaná
common.buy 135.04
Chicago Makes Modern Mary Jane Jacob / Brožovaná
common.buy 52.72
Conspiracy of Two Frank Hilliard / Brožovaná
common.buy 16.09
Exodus and Deuteronomy Athalya Brenner / Pevná
common.buy 38.53
Practical Encyclopedia of Superfoods Audrey Deane / Pevná
common.buy 28.17
Manhattan for Rent, 1785 1850 Elizabeth Blackmar / Pevná
common.buy 72.45
Wuthering Nights I J Miller / Brožovaná
common.buy 12.77
Das Zeichen des Sieges Bernard Cornwell / Brožovaná
common.buy 11.16

Starch hydrolysis products are arguably the most versatile of all food sugar ingredients because they can be designed to meet many different nutritional and technological requirements. This book covers all aspects of starch production, from its hydrolysis to the analysis of the finished product. In addition, the most important derivatives of starch hydrolysis products are described and their applications in the food and, increasingly pharmaceutical industries are detailed. This book is essential reading for industrial food scientists and technologists, particularly those in processing and will be of interest to those involved in the formulation of pharmaceutical products. It is also a valuable reference source for food scientists and nutritionists in academic research institutes.

Informácie o knihe

Celý názov Handbook of Starch Hydrolysis Products and their Derivatives
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 1995
Počet strán 275
EAN 9780751402698
ISBN 0751402699
Libristo kód 01391954
Nakladateľstvo Springer, Berlin
Váha 594
Rozmery 155 x 235 x 19
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet