Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Handbook of Food Engineering Practice

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Handbook of Food Engineering Practice R. Paul Singh
Libristo kód: 06694550
Nakladateľstvo Taylor & Francis Inc, júl 1997
Defines and explains essential food operations such as pumping systems, food preservation, and steri... Celý popis
? points 1024 b
408.48
U vydavateľa na objednávku Odosielame za 17-26 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


Stochastik der Strahlenwirkung Otto Hug / Brožovaná
common.buy 45.11
PRIPRAVUJEME
Write Track Betty Jane Wylie / Brožovaná
common.buy 15.43
Community Development in Asia and the Pacific Manohar S. Pawar / Brožovaná
common.buy 62.37
King of the Wa-Kikuyu C. W. L. Bulpett / Brožovaná
common.buy 64.59
Shahids Shaul Shay / Pevná
common.buy 127.27

Defines and explains essential food operations such as pumping systems, food preservation, and sterilization, as well as freezing and drying. This work provides information on how to design accelerated storage studies and determine the temperature tolerance of foods, both of which are important in predicting shelf life.

Informácie o knihe

Celý názov Handbook of Food Engineering Practice
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 1997
Počet strán 736
EAN 9780849386947
ISBN 9780849386947
Libristo kód 06694550
Nakladateľstvo Taylor & Francis Inc
Váha 1539
Rozmery 178 x 254 x 39
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet