Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Handbook of Brewing - Processes, Technology, Markets

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Handbook of Brewing - Processes, Technology, Markets Hans Michael Eßlinger
Libristo kód: 05039920
Nakladateľstvo Wiley-VCH Verlag GmbH, apríl 2009
This comprehensive reference combines the technological know-how from five centuries of industrial-s... Celý popis
? points 677 b
270.11
50 % šanca Prehľadáme celý svet Kedy knihu dostanem?

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
Harry Potter and the Philosopher's Stone Joanne Kathleen Rowling / Brožovaná
common.buy 7.87
TOP
Mamba Mentality Kobe Bryant / Pevná
common.buy 36.76
TOP
Tyrant T. M. Frazier / Brožovaná
common.buy 14.84
TOP
Bridge Kingdom / Brožovaná
common.buy 9.79
TOP
How To Brew John J. Palmer / Brožovaná
common.buy 20.90
It's All in Your Head Russ / Pevná
common.buy 17.36
Predator's Gold Philip Reeve / Brožovaná
common.buy 9.08
Night Flights Philip Reeve / Brožovaná
common.buy 10.19
Darkling Plain Philip Reeve / Brožovaná
common.buy 9.38
Principles of Brewing Science George J. Fix / Brožovaná
common.buy 25.65
Flavcity's 5 Ingredient Meals Dessi Parrish / Pevná
common.buy 23.63
Brewing Science: A Multidisciplinary Approach Michael Mosher / Brožovaná
common.buy 88.58
Sustainable Biodiesel Meisam Tabatabaei / Brožovaná
common.buy 230.61

This comprehensive reference combines the technological know-how from five centuries of industrial-scale brewing to meet the needs of a global economy. The editor and authors draw on the expertise gained in the world's most competitive beer market (Germany), where many of the current technologies were first introduced. Following a look at the history of beer brewing, the book goes on to discuss raw materials, fermentation, maturation and storage, filtration and stabilization, special production methods and beermix beverages. Further chapters investigate the properties and quality of beer, flavor stability, analysis and quality control, microbiology and certification, as well as physiology and toxicology. Such modern aspects as automation, energy and environmental protection are also considered. Regional processes and specialties are addressed throughout the entire book, making this a truly global resource on brewing.

Informácie o knihe

Celý názov Handbook of Brewing - Processes, Technology, Markets
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2009
Počet strán 778
EAN 9783527316748
ISBN 3527316744
Libristo kód 05039920
Nakladateľstvo Wiley-VCH Verlag GmbH
Váha 1602
Rozmery 180 x 241 x 44
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet