Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Handbook of Analysis of Active Compounds in Functional Foods

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Handbook of Analysis of Active Compounds in Functional Foods Leo M. Nollet
Libristo kód: 06693462
Nakladateľstvo Taylor & Francis Inc, január 2012
With an overview of available analytical tools, this text presents the main types of techniques and... Celý popis
? points 719 b
286.10
Skladom u dodávateľa Odosielame za 15-20 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


Consejo de Cooperacion de Estados Arabes del Golfo Ornela Romina Fabani / Brožovaná
common.buy 62.38
Lucretia Borgia Ferdinand Gregorovius / Brožovaná
common.buy 18.61
Probing Understanding Richard Gunstone / Brožovaná
common.buy 61.58

With an overview of available analytical tools, this text presents the main types of techniques and methodologies used for the analysis of active compounds in functional foods. Each chapter describes a particular substance and its role in food, reviews the available methodologies for analysis, and explores its applications.

Informácie o knihe

Celý názov Handbook of Analysis of Active Compounds in Functional Foods
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2012
Počet strán 956
EAN 9781439815885
ISBN 9781439815885
Libristo kód 06693462
Nakladateľstvo Taylor & Francis Inc
Váha 1964
Rozmery 181 x 260 x 63
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet