Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Haccp in the Meat Industry

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Haccp in the Meat Industry M. Brown
Libristo kód: 05115380
Nakladateľstvo Elsevier Science & Technology, september 2000
The recent outbreaks of E.coli and BSE have ensured that the issue of meat safety has never had such... Celý popis
? points 604 b
240.21
U vydavateľa na objednávku Odosielame za 3-5 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


Soul Shifts Barbara De Angelis / Brožovaná
common.buy 20.22
HACCP S. Mortimore / Brožovaná
common.buy 109.99
HACCP Sara Mortimore / Pevná
common.buy 131.62
HACCP Merle D. Pierson / Brožovaná
common.buy 61.28
Food Hygiene, Microbiology and HACCP S. Forsythe / Brožovaná
common.buy 61.28
Torah Lights Shlomo Riskin / Pevná
common.buy 26.36
Something About the Author Gale Group / Pevná
common.buy 413.00
Tacit Knowledge in Organizations Philippe Baumard / Pevná
common.buy 269.49
Ruins of Desert Cathay M. Aurel Stein / Brožovaná
common.buy 104.15
HACCP - A Food Industry Briefing 2e Sara E. Mortimore / Brožovaná
common.buy 67.82
Textbooks for Learning - Nurturing Children's Minds Marilynn Chambliss / Pevná
common.buy 145.21
Reinventing Religions Sidney M. Greenfield / Brožovaná
common.buy 62.28
Guide to Fractional T-1 J.E. Trulove / Pevná
common.buy 120.05
Women and Democracy Jane S. Jaquette / Brožovaná
common.buy 34.11
Supernatural Youth Jes Battis / Pevná
common.buy 161.41

The recent outbreaks of E.coli and BSE have ensured that the issue of meat safety has never had such a high profile. Meanwhile HACCP has become the preferred tool for the management of microbiological safety. Against a background of consumer and regulatory pressure, the effective implementation of HACCP systems is critical. Written by leading experts in the field, HACCP in the meat industry provides an authoritative guide to making HACCP systems work effectively. This book examines the HACCP in the meat industry across the supply chain, from rearing through to primary and secondary processing.

Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet