Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Gums and Stabilisers for the Food Industry 18

Kniha Gums and Stabilisers for the Food Industry 18 Peter A. Williams
Libristo kód: 10033677
Nakladateľstvo Royal Society Of Chemistry, apríl 2016
Describing the latest research advances in the science and technology of hydrocolloids which are use... Celý popis
? points 458 b
182.36
50 % šanca Prehľadáme celý svet Kedy knihu dostanem?

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


Describing the latest research advances in the science and technology of hydrocolloids which are used in food and related systems, this book captures presentations of leading scientists for researchers and other professionals in industry and academia and as a reference for students of food science.

Informácie o knihe

Celý názov Gums and Stabilisers for the Food Industry 18
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2016
Počet strán 352
EAN 9781782623274
ISBN 9781782623274
Libristo kód 10033677
Nakladateľstvo Royal Society Of Chemistry
Váha 706
Rozmery 241 x 165 x 24
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet