Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Gums and Stabilisers for the Food Industry 14

Kniha Gums and Stabilisers for the Food Industry 14
Libristo kód: 04740337
Nakladateľstvo Royal Society Of Chemistry, máj 2008
The science and technology of hydrocolloids used in food and related systems has seen many new devel... Celý popis
? points 449 b
178.73
Skladom u dodávateľa Odosielame za 9-12 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


Like a Bundle of Reeds************* Michael Laitman / Brožovaná
common.buy 13.39

The science and technology of hydrocolloids used in food and related systems has seen many new developments and advances over recent years. This book presents the latest research from leading experts in the field. Some of the topics covered within this book include biochemical characterisation, the use of antibodies, immunostaining and enzyme hydrolysis, chemical and physicochemical characterization, engineering food microstructure, the role of biopolymers in the formation of emulsions and foams, hydrocolloids and health aspects. This book will be a useful reference for researchers and other professionals in industry and academia, particularly those involved directly with food science.

Informácie o knihe

Celý názov Gums and Stabilisers for the Food Industry 14
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2008
Počet strán 600
EAN 9780854044610
ISBN 0854044612
Libristo kód 04740337
Nakladateľstvo Royal Society Of Chemistry
Váha 1150
Rozmery 156 x 234 x 38
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet