Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Functionalizing Carbohydrates for Food Applications: Texturizing and Bioactive/flavor Delivery Systems

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Functionalizing Carbohydrates for Food Applications: Texturizing and Bioactive/flavor Delivery Systems
Libristo kód: 05089928
Nakladateľstvo DEStech Publications, Inc, marec 2014
This book systematically explains the chemistry and engineering of new starch-based polymers and car... Celý popis
? points 665 b
264.66
50 % šanca Prehľadáme celý svet Kedy knihu dostanem?

30 dní na vrátenie tovaru

This book systematically explains the chemistry and engineering of new starch-based polymers and carbohydrates and shows how they improve the texture of foods and act as carriers for flavors and for bioactive compounds. It also investigates current and potential uses of functionalized carbohydrates in formulating and processing improved and healthier foods.

Informácie o knihe

Celý názov Functionalizing Carbohydrates for Food Applications: Texturizing and Bioactive/flavor Delivery Systems
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2014
Počet strán 426
EAN 9781605950389
Libristo kód 05089928
Nakladateľstvo DEStech Publications, Inc
Váha 816
Rozmery 240 x 162 x 31
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet