Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Founders of American Cuisine

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Founders of American Cuisine Harry Haff
Libristo kód: 06385642
Nakladateľstvo McFarland & Company, február 2011
This work describes seven historic chefs and authors who had profound influences on the creation of... Celý popis
? points 147 b
58.58
50 % šanca Prehľadáme celý svet Kedy knihu dostanem?

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


Mennonite Community Cookbook: Favorite Family Recipes Mary Emma Showalter / Brožovaná
common.buy 24.05
Sex Work in Southeast Asia Lisa Law / Pevná
common.buy 211.21
Kunterbuntes für Herz ntjeca / Pevná
common.buy 8.45
Amish Family Christmas Murray Pura / Brožovaná
common.buy 13.58
Ni'matnama Manuscript of the Sultans of Mandu Norah M. Titley / Pevná
common.buy 211.21
Gendering of Men, 1600-1750, Volume 2 Thomas Alan King / Pevná
common.buy 103.99
Mothering, Education, and Ethnicity By Susan Adler. / Pevná
common.buy 203.96
Tourism Crises / Brožovaná
common.buy 88.08
Human Papillomavirus Genital and Female Sexual Franciele Minotto / Brožovaná
common.buy 54.66
Birdalphabet Encyclopedia Coloring Book Julia Pinkham / Brožovaná
common.buy 8.14
Zu Besuch beim Anderen Babette Gerlach / Brožovaná
common.buy 67.95
Amish Cookbook Valerie Alston / Brožovaná
common.buy 16.60
Handbook of Public Pedagogy Jennifer A. Sandlin / Pevná
common.buy 387.59

This work describes seven historic chefs and authors who had profound influences on the creation of American cuisine. The first section includes biographical information and an analysis of the cultural and culinary significance of Amelia Simmons, author of the first known American cookbook; Mary Randolph, whose Southern Cuisine is considered the first regional American cookbook; Miss Leslie and her bestselling 19th century work; Lafcadio Hearn's La Cuisine Creole; Charles Ranhofer's influence on the role of the modern chef; and Victor Hirtzler and his California cuisine. The second section includes selected recipes from each author's books, with notes to aid adaptation by the modern cook.

Informácie o knihe

Celý názov Founders of American Cuisine
Autor Harry Haff
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Brožovaná
Dátum vydania 2011
Počet strán 296
EAN 9780786458691
ISBN 9780786458691
Libristo kód 06385642
Nakladateľstvo McFarland & Company
Váha 531
Rozmery 183 x 253 x 17
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet