Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Food Biotechnology

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Food Biotechnology Yiu H. Hui
Libristo kód: 04888301
Nakladateľstvo John Wiley & Sons Inc, november 1994
This handbook discusses how microorganisms (bacteria, fungi, yeasts) can be modified to various exte... Celý popis
? points 1450 b
576.84
Skladom u dodávateľa v malom množstve Odosielame za 11-15 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
Dimensions of Paradise John Michell / Brožovaná
common.buy 14.58
Stars: A Very Short Introduction Andrew King / Brožovaná
common.buy 9.25
Heaven Is for Real Todd Burpo / Brožovaná
common.buy 15.39
Men of Empire Monique O'Connell / Pevná
common.buy 68.83
M1 Abrams vs T-72 Ural Steven Zaloga / Brožovaná
common.buy 19.31
Jacob's War C. P. Rowlands / Brožovaná
common.buy 14.98
Selected Poems of T S Eliot: York Notes Advanced Michael Herbert / Brožovaná
common.buy 10.36
Excursions in Classical Analysis Chen Hongwei / Pevná
common.buy 84.93
Risky Transactions Frank K. Salter / Pevná
common.buy 153.16
Kohle Und Kohlen-Ersatz Dr.-Ing. G. W. Egerer / Brožovaná
common.buy 66.61
Snap in Welsh Stephanie Jones / Karty
common.buy 6.43
Harmony Long Zhou / Brožovaná
common.buy 63.69

This handbook discusses how microorganisms (bacteria, fungi, yeasts) can be modified to various extents by means of molecular genetics or genetic engineering. Compiled and written by the world's leading experts and practioners in food science and food technology, it presents the latest research and development in the discipline. It is easy-to-understand and can be used directly by readers interested in practical and commercial applications. So this book is important for researchers as a reference guide, and it can be used in various disciplines as microbiology, chemistry, biochemistry and engineering. 'Food Biotechnology' also is interesting for the industries, in addition to food processing, because commercial products and services affected include fine chemicals, enzymes, cultures, equipment and supplies.

Informácie o knihe

Celý názov Food Biotechnology
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 1994
Počet strán 952
EAN 9780471185703
ISBN 0471185701
Libristo kód 04888301
Nakladateľstvo John Wiley & Sons Inc
Váha 1618
Rozmery 180 x 257 x 60
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet