Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Vážení zákazníci, telefonická zákaznícka podpora je aktuálne k dispozícii v pracovných dňoch od 9:00 do 13:00 hodiny.
Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Flavor Chemistry Roy Teranishi
Libristo kód: 01379133
Nakladateľstvo Springer Science+Business Media, august 1999
Celebrating the founding of the Flavor Subdivision of the Agriculture and Food Chemistry Division of... Celý popis
? points 147 b
58.35
Skladom u dodávateľa v malom množstve Odosielame za 10-14 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
Alfred's Basic Adult All In One Course 1 Willard A. Palmer / Krúžková
common.buy 17.34
TOP
Poses for Fashion Illustration (Card Box) Fashionary / Brožovaná
common.buy 21.25
TOP
Ex Libris Postcards / Pevná
common.buy 15.03
TOP
Animal Rescue Patrick George / Pevná
common.buy 10.62
Atlantropa Articles Cody Franklin / Brožovaná
common.buy 12.42
Luxury World Mark Tungate / Pevná
common.buy 45.11
PRINCIPLES OF BIOMEDICAL ETHICS Tom L. Beauchamp / Brožovaná
common.buy 112.20
PRIPRAVUJEME
Now & Then Robert B. Parker / Brožovaná
common.buy 15.03
Wind in the Willows (Penguin Classics Deluxe Edition) Kenneth Grahame / Brožovaná
common.buy 14.13
Handbook Epictetus Epictetus / Brožovaná
common.buy 8.21
Longing for Less Kyle Chayka / Pevná
common.buy 20.55
Language of Life and Death William Labov / Brožovaná
common.buy 23.25
Dot to Hot at the Movies Lily Magnus / Brožovaná
common.buy 11.52
Jack and Nancy Quentin Blake / Brožovaná
common.buy 10.52
Firewall Henning Mankell / Brožovaná
common.buy 17.94

Celebrating the founding of the Flavor Subdivision of the Agriculture and Food Chemistry Division of the American Chemical Society, this book provides an overview of progress made during the past 30-40 years in various aspects of flavor chemistry as seen by internationally renowned scientists in the forefront of their respective fields. In addition, it presents up-to-date findings in the areas of flavor chemistry, analytical methods, thermally produced flavors and precursors, enzymatically produced flavors and precursors, and sensory methods and results.

Informácie o knihe

Celý názov Flavor Chemistry
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 1999
Počet strán 439
EAN 9780306461996
ISBN 0306461994
Libristo kód 01379133
Váha 840
Rozmery 155 x 235 x 241
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet