Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Evaluation Technologies for Food Quality

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Evaluation Technologies for Food Quality Jian Zhong
Libristo kód: 20249276
Nakladateľstvo Elsevier Science Publishing Co Inc, apríl 2019
Evaluation Technologies for Food Quality summarizes food quality evaluation technologies, which incl... Celý popis
? points 879 b
350.12
Skladom u dodávateľa Odosielame za 9-12 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


Silent Language Edward T. Hall / Brožovaná
common.buy 14.20

Evaluation Technologies for Food Quality summarizes food quality evaluation technologies, which include sensory evaluation techniques and chemical and physical analysis. In particular, the book introduces many novel micro and nano evaluation tech

Informácie o knihe

Celý názov Evaluation Technologies for Food Quality
Autor Jian Zhong
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Brožovaná
Dátum vydania 2019
Počet strán 914
EAN 9780128142172
Libristo kód 20249276
Váha 1290
Rozmery 228 x 154 x 42
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet