Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Essentials of Food Chemistry

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Essentials of Food Chemistry Jianquan Kan
Libristo kód: 39206199
Nakladateľstvo Springer Verlag, Singapore, máj 2022
This book presents fundamental and practical information on food chemistry. Using 2-D barcodes, it i... Celý popis
? points 181 b
72.13
Skladom u dodávateľa v malom množstve Odosielame za 13-16 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
Slewfoot Brom / Pevná
common.buy 23.47
TOP
Magickal Protection Damon Brand / Brožovaná
common.buy 14.00
TOP
Food of Sichuan DUNLOP FUCHSIA / Pevná
common.buy 29.91
Kay's Anatomy Henry Paker / Brožovaná
common.buy 9.86
OK Tarot: The Simple Deck for Everyone Adam J. Kurtz / Karty
common.buy 17.72
Best Thing / Brožovaná
common.buy 10.17
Alone Against Fear: A Survival Horror Solo Game Andrea Sfiligoi / Brožovaná
common.buy 15.00
Dear Enemy / Brožovaná
common.buy 10.87
Field Guide to the Birds of Thailand Craig Robson / Brožovaná
common.buy 44.02
Brief History of Pharmacy Bob Zebroski / Brožovaná
common.buy 72.23
Pro .NET Performance Goldshtein / Brožovaná
common.buy 84.73
Introductory Food Chemistry John W. Brady / Pevná
common.buy 121.80
Pharmaceutical Analysis David G. Watson / Brožovaná
common.buy 61.55

This book presents fundamental and practical information on food chemistry. Using 2-D barcodes, it illustrates the specific reactions and potential transformation mechanisms of food constituents during various manufacturing and storage processes, and each chapter features teaching activities, such as questions and answers, and discussions. Further, it describes various local practices and improvements in Asia. Divided into 12 chapters covering individual nutrients and components, including water, proteins, carbohydrates, lipids, vitamins, minerals, enzymes, pigments, flavoring substances, additives, and harmful constituents, it addresses their food chemistry, as well as their transformations during manufacturing processes, and typical or advanced treatments to improve food quality and safety.

Informácie o knihe

Celý názov Essentials of Food Chemistry
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Brožovaná
Dátum vydania 2022
Počet strán 564
EAN 9789811606120
Libristo kód 39206199
Nakladateľstvo Springer Verlag, Singapore
Váha 878
Rozmery 155 x 235 x 32
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet