Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Eggs in Cookery

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Eggs in Cookery Richard Hosking
Libristo kód: 04313401
Nakladateľstvo PROSPECT BOOKS, september 2007
The 25th Oxford Symposium on Food & Cookery was on the subject of Eggs in Cooking. One hundred and f... Celý popis
? points 118 b
46.89
Skladom u dodávateľa v malom množstve Odosielame za 10-14 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


Ralph Nader Reader Ralph Nader / Brožovaná
common.buy 15.59
Knowing Christ Dallas Willard / Pevná
common.buy 26.36
tude Et dition Du "livre de la Vie Des Saints" Magali Plattet / Brožovaná
common.buy 151.55
Advances in Social Science Methodology Thompson Bruce Thompson / Pevná
common.buy 146.62
PRIPRAVUJEME
Loch Lomond and the Trossachs John Barrington / Brožovaná
common.buy 10.56
Collected Works of Justice Holmes Oliver Wendell Holmes / Pevná
common.buy 378.28
Ever Against the Stream FRANK JEHLE / Brožovaná
common.buy 16.70
Quartett fur Paul Heide Eickmann / Brožovaná
common.buy 13.98
Chefs-d'Oeuvre Dramatiques. Tome 4. Oreste Voltaire / Brožovaná
common.buy 22.43
Ex Situ Conservation of Plant Genetic Resources B. V. (University of Birmingham) Ford-Lloyd / Brožovaná
common.buy 177.51
A Room on Lorelei Street Mary E. Pearson / Brožovaná
common.buy 15.89

The 25th Oxford Symposium on Food & Cookery was on the subject of Eggs in Cooking. One hundred and forty delegates came from all over the world, including most of the countries of Western and Central Europe, North and South America, the Middle East and Australia, as well as Southeast Asia, China and Japan. This is by far the widest geographical distribution the Symposium has ever achieved. Contributors to the volume include Bee Wilson, Pia Lim Castillo, Ken Albala, William Rubel, Rien Fertel, Fritz Blank, Phyllis Thompson Reid, Zona Spray Stark, Ursula Heinzelmann, Herve This, Naomichi Ishige, Fuschia Dunlop, and Carolin Young. The subjects include: the cultural and social significance of eggs; the use of egg whites in building Phillippine monasteries; the classification of egg cookery by classical French chefs; the mystique of the souffle; ancient eggs in Chinese cookery; Arctic fish eggs; molecular gastronomy and eggs.

Informácie o knihe

Celý názov Eggs in Cookery
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Brožovaná
Dátum vydania 2007
Počet strán 300
EAN 9781903018545
ISBN 1903018544
Libristo kód 04313401
Nakladateľstvo PROSPECT BOOKS
Váha 590
Rozmery 174 x 246 x 25
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet