Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Drying Technologies for Foods

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Drying Technologies for Foods
Libristo kód: 16407957
Nakladateľstvo Taylor & Francis Ltd, november 2018
Originally published in 3 volumes by New India Publishing Agency.
? points 604 b
240.83
50 % šanca Prehľadáme celý svet Kedy knihu dostanem?

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


TOP
642 Tiny Things to Draw Chronicle Books / Diár
common.buy 10.28
TOP VÝPREDAJ
Maďarské podvody Július Handžárik / Brožovaná
common.buy 4.03
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu Karel Machala / Pevná
common.buy 11.69
Don Camillo e Peppone Giovanni Guareschi / Brožovaná
common.buy 7.36
Water Activity in Foods - Fundamentals and Applications Gustavo V. Barbosa-C?novas / Pevná
common.buy 274.93
Food Drying: How to Safely Dry and Store Food Rachel Jones / Brožovaná
common.buy 10.08
Water Relationships in Foods Harry Levine / Brožovaná
common.buy 240.53
Introduction to Feminist Therapy Kathy Evans / Brožovaná
common.buy 106.64
Sources of the Constitution of the United States C. Ellis (Charles Ellis) Stevens / Brožovaná
common.buy 32.58

Originally published in 3 volumes by New India Publishing Agency.

Informácie o knihe

Celý názov Drying Technologies for Foods
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2018
Počet strán 771
EAN 9781138733084
ISBN 9781138733084
Libristo kód 16407957
Nakladateľstvo Taylor & Francis Ltd
Váha 1786
Rozmery 259 x 184 x 44
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet