Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Chemistry of Structure-Function Relationships in Cheese

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Chemistry of Structure-Function Relationships in Cheese Edyth L. Malin
Libristo kód: 01378435
Nakladateľstvo Springer, Berlin, december 2012
Proceedings of an American Chemical Society Symposium held in Chicago, August 1993. Contributors eva... Celý popis
? points 266 b
105.86
Skladom u dodávateľa Odosielame za 15-20 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


Proceedings of an American Chemical Society Symposium held in Chicago, August 1993. Contributors evaluate the current status of cheesemaking and highlight the information that will be essential for new developments. The papers are arranged within sections

Informácie o knihe

Celý názov Chemistry of Structure-Function Relationships in Cheese
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2012
Počet strán 397
EAN 9780306449826
Libristo kód 01378435
Nakladateľstvo Springer, Berlin
Váha 840
Rozmery 183 x 260 x 28
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet