Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Cheese and Microbes

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Cheese and Microbes Catherine Donnelly
Libristo kód: 01429612
Nakladateľstvo American Society for Microbiology, apríl 2014
Over the past decade, there has been explosive growth in the U.S. artisan cheese industry. The avail... Celý popis
? points 307 b
122.26
Skladom u dodávateľa v malom množstve Odosielame za 10-14 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


Car Hacks and Mods for Dummies David Vespremi / Brožovaná
common.buy 28.77
Reinventing the Wheel Bronwen Percival / Pevná
common.buy 37.83
Philosophy of Paul Weiss, Volume 23 Paul Weiss / Pevná
common.buy 45.48
Reinventing the Wheel Francis Percival / Brožovaná
common.buy 13.98
EIN LIED AN GOTT MUSIQUE D'ENSEMBLE ADRIANO GUARNIERI binding.
common.buy 188.78
Un jardin dans la plaine DEFOIS / Brožovaná
common.buy 17.80
Engineering Geology David G. Price / Brožovaná
common.buy 94.79
Milk and Dairy Products as Functional Foods Ara Kanekanian / Pevná
common.buy 217.77
What Do You Stand for? Barbara A. Lewis / Brožovaná
common.buy 23.34
Placing Blame Michael S Moore / Brožovaná
common.buy 93.48
Drawing Surrealism Leslie Jones / Pevná
common.buy 70.54

Over the past decade, there has been explosive growth in the U.S. artisan cheese industry. The availability of artisan cheeses, made using traditional practices, has ignited renewed consumer interest in cheese making and cheese consumption. This affords a tremendous opportunity to educate a new population of scientists, cheese makers and technologists on the role which microorganisms play in the process of traditional cheese making. This book provides a scientific overview of the beneficial association of microbes with cheese, through the lens of the numerous unique cheeses which result due to surface mold ripening, internal mold ripening, rind washing, cave aging or surface smear rind development. Using the tools of molecular biology to study traditional cheeses made with artisan practices, science is providing new insights into the complexity of the microbial biodiversity of traditional cheeses.

Informácie o knihe

Celý názov Cheese and Microbes
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2014
Počet strán 300
EAN 9781555815868
ISBN 1555815863
Libristo kód 01429612
Váha 1008
Rozmery 184 x 256 x 21
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet