Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Introduction to the Physical Chemistry of Food

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Introduction to the Physical Chemistry of Food John Coupland
Libristo kód: 14166665
Nakladateľstvo Springer-Verlag New York Inc., september 2016
This book introduces the physical chemistry essential to understanding the behavior of foods. It sho... Celý popis
? points 236 b
93.96
Skladom u dodávateľa v malom množstve Odosielame za 13-16 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


This book introduces the physical chemistry essential to understanding the behavior of foods. It shows important properties of foods, such as flavor binding and water activity, as well as examines the formation and properties of specific structures in foods.

Informácie o knihe

Celý názov Introduction to the Physical Chemistry of Food
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Brožovaná
Dátum vydania 2016
Počet strán 182
EAN 9781493938735
ISBN 1493938738
Libristo kód 14166665
Váha 3786
Rozmery 178 x 254 x 15
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet