Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Advances in Sweeteners

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Advances in Sweeteners Trevor H. Grenby
Libristo kód: 01391968
Nakladateľstvo Springer, Berlin, november 1995
The subject of sweeteners continues to advance and expand, with interest increasingly focused on the... Celý popis
? points 446 b
178.33
Skladom u dodávateľa v malom množstve Odosielame za 10-14 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


Empire of Illusion Chris Hedge / Brožovaná
common.buy 14.65
Grassland Management for Organic Farmers David Younie / Brožovaná
common.buy 25.47
Andolosia als Gegentypus zu Fortunatus Moritz Ahrens / Brožovaná
common.buy 37.40
Diffraction Radiation from Relativistic Particles Alexander Petrovich Potylitsyn / Brožovaná
common.buy 178.33
Cryogenic Particle Detection Christian Enss / Brožovaná
common.buy 396.40
Methods in Polyphenol Analysis Mike Saltmarsh / Pevná
common.buy 142.84
Treatise on the Theory of Alternating Currents: Volume 2 Alexander Russell / Brožovaná
common.buy 99.07
Les cotillons celebres I Émile Gaboriau / Brožovaná
common.buy 34.87
Der Konsumentenkredit im französischen Recht. Günther Bräunig / Brožovaná
common.buy 50.13
Inside Political Parties Nikolai Levenetz / Brožovaná
common.buy 40.43
Guia didáctica / Brožovaná
common.buy 23.24
Planetary Nebulae Harm J. Habing / Brožovaná
common.buy 230.19
Comparative Roles of Suspension-Feeders in Ecosystems Richard F. Dame / Brožovaná
common.buy 178.33

The subject of sweeteners continues to advance and expand, with interest increasingly focused on the importance of technical matters such as the blending of sweeteners and their applications in calorie control, marketing issues and regulatory considerations. In particular, emphasis has been placed on the use of substances that provide bulk as well as sweetness and the exploitation of existing sweeteners rather than the development of new intense sweetness.This book gathers together the latest information on all these topics and also includes detailed chapters on the regulatory requirements and procedures for approving sweeteners in Europe and the USA. It is an essential reference source for food scientists and technologists in industry and academia, particularly those involved in new products development, marketing and legislative issues. Nutritionists and dietitians will also find it of much interest.

Informácie o knihe

Celý názov Advances in Sweeteners
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 1996
Počet strán 288
EAN 9780751403312
ISBN 0751403318
Libristo kód 01391968
Nakladateľstvo Springer, Berlin
Váha 612
Rozmery 156 x 234 x 20
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet