Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Advances in Heat Transfer Unit Operations

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Advances in Heat Transfer Unit Operations Georgina Calderon-Dominguez
Libristo kód: 10035422
Nakladateľstvo Taylor & Francis Inc, september 2016
Advances in Heat Transfer Unit Operations: Baking and Freezing in Bread Making explains the latest u...
? points 914 b
364.63
50 % šanca Prehľadáme celý svet Kedy knihu dostanem?

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


Die Kunst des guten Gesprachs Harald Reil / Brožovaná
common.buy 21.28
Jane Austen and the Dialectic of Misrecognition Wing-chi Ki / Brožovaná
common.buy 114.71
PRIPRAVUJEME
Reading, Writing and the World Wide Web Patrick B Bjork / Brožovaná
common.buy 33.89
Marking Short Lives Ewan Kelly / Brožovaná
common.buy 110.67

Advances in Heat Transfer Unit Operations: Baking and Freezing in Bread Making explains the latest understanding of heat transfer phenomena involved in the baking and freezing of bread and describes the most recent advanced tec

Informácie o knihe

Celý názov Advances in Heat Transfer Unit Operations
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2016
Počet strán 414
EAN 9781466504677
ISBN 9781466504677
Libristo kód 10035422
Nakladateľstvo Taylor & Francis Inc
Váha 960
Rozmery 156 x 234 x 29
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet