Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99


Mohlo by vás tiež zaujímať


Philosophische Pudeleien Brigitte Zander-Lüllwitz / Pevná
common.buy 17.48
Die Geheimnisse des schwarzen Mondes - Pilou Fabrice Angleraud / Pevná
common.buy 18.69
Cast Out A L Beier / Brožovaná
common.buy 56.00

"Advances in Food and Nutrition Research" is an eclectic serial established in 1948. The serial recognizes the integral relationship between the food and nutritional sciences and brings together outstanding and comprehensive reviews that highlight this relationship. Contributions detail the scientific developments in the broad areas encompassed by the fields of food science and nutrition and are intended to ensure that food scientists in academia and industry, as well as professional nutritionists and dieticians, are kept informed concerning emerging research and developments in these important disciplines. The Advisory Board consists of 8 respected scientists. It is a unique series as it combines food science and nutrition research.

Informácie o knihe

Celý názov Advances in Food and Nutrition Research
Autor Steve Taylor
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2004
Počet strán 336
EAN 9780120164493
ISBN 0120164493
Libristo kód 04492355
Nakladateľstvo Academic Press
Váha 630
Rozmery 152 x 229 x 19
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet