Doprava zadarmo s Packetou nad 59.99 €
Pošta 4.49 SPS 4.99 Kuriér GLS 3.99 Zberné miesto GLS 2.99 Packeta kurýr 4.99 Packeta 2.99 SPS Parcel Shop 2.99

Advances in Dairy Ingredients

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Advances in Dairy Ingredients Geoffrey W Smithers
Libristo kód: 01250570
Nakladateľstvo Iowa State University Press, február 2013
Advances in Dairy Ingredients provides an international perspective on recent developments in the ar... Celý popis
? points 585 b
232.76
Skladom u dodávateľa v malom množstve Odosielame za 10-14 dní

30 dní na vrátenie tovaru


Mohlo by vás tiež zaujímať


Grammar 2 Pupil Book Sara Wernham / Brožovaná
common.buy 8.75
Introduction to Mathematical Portfolio Theory Mark S Joshi & Jane M Patersone / Pevná
common.buy 78.89
Lonely Planet Korea Simon Richmond / Brožovaná
common.buy 33.20
Furniture of Sam Maloof Jeremy Adamson / Brožovaná
common.buy 30.68
Tribology for Scientists and Engineers Sudeep Ingole / Pevná
common.buy 394.59
Super Dinosaur Volume 2 Robert Kirkman / Brožovaná
common.buy 10.56
Plan de San Diego Charles H Harris / Brožovaná
common.buy 49.00
My Best Friend Nicola Call / Pevná
common.buy 7.44
KP - the Biography of Kevin Pietersen Marcus Stead / Brožovaná
common.buy 9.45
Cosmic Crisis and Creation Kenyon Wright / Brožovaná
common.buy 16.70
PRIPRAVUJEME
Spenser's Famous Flight Patrick Cheney / Pevná
common.buy 83.52
Biofuels and Rural Poverty Joy Clancy / Pevná
common.buy 196.73
Health Information Management Marc Berg / Pevná
common.buy 254.40
Global Banking Roy C Smith / Pevná
common.buy 144.91

Advances in Dairy Ingredients provides an international perspective on recent developments in the area of dairy ingredients and dairy technology. Market and manufacturing trends and opportunities are aligned with the latest science tools that provide the foundation to successfully and rapidly capture these opportunities. Functional foods are emerging as key drivers of the global food economy and dairy ingredients and technology are at the forefront in these developments. Advances in Dairy Ingredients brings together food scientists, industry specialists, and marketers from around the world to provide unique insight into the scientific basis for the success of dairy ingredients in modern food products, and a glimpse into the future of new dairy ingredients and foods on the horizon.

Informácie o knihe

Celý názov Advances in Dairy Ingredients
Jazyk Angličtina
Väzba Kniha - Pevná
Dátum vydania 2013
Počet strán 352
EAN 9780813823959
ISBN 0813823951
Libristo kód 01250570
Nakladateľstvo Iowa State University Press
Váha 838
Rozmery 166 x 253 x 21
Darujte túto knihu ešte dnes
Je to jednoduché
1 Pridajte knihu do košíka a vyberte možnosť doručiť ako darček 2 Obratom Vám zašleme poukaz 3 Knihu zašleme na adresu obdarovaného

Prihlásenie

Prihláste sa k svojmu účtu. Ešte nemáte Libristo účet? Vytvorte si ho teraz!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získajte výhody Libristo účtu!

Vďaka Libristo účtu budete mať všetko pod kontrolou.

Vytvoriť Libristo účet